چگونه پیپ چاق کنیم !

کاسه ی پیپ رو یه بار داخل پاکت برده، همانجا پر کرده و با انگشست شصت روی توتون فشار دهید تا دو سوم دهنه ی پیپ، توتون پایین رود. همین کار رو 3 بار انجام دهید. ( اگر دهنه ی پیپ شما بزرگ نیست، این کار رو 2 بار انجام دهید.) فقط حواستون باشه که توتون رو زیاد متراکم نکنید. جایی برای گردش هوا باشه. درب پاکت رو خوب ببندید که توتون خشک نشه. از سوراخ کن استفاده کرده و چند سوراخ به آرامی روی توتون ایجاد کنید. اگر توتونها همراه سوراخکن به بالا آمد هول نشید! خونسردیتان را کماکان حفظ کنید. خوب حالا کبریت یا فندک رو روشن کنید و آتشش رو حدود 2 ،3 میلیمتر بالاتر از سطح توتون پیپ نگه دارید و به آرامی عمل مکش رو انجام بدید. توجه داشته باشید که آتش را یواش یواش رو تمام سطح توتون بچرخانید و همزمان مکش را انجام دهید. عمل مکش خود را بعد از هر 2 بار مکش، محکمتر کنید. اما مواظب باشید آتش فقط تا نصفه ی حجم توتون برسه. بعد آتش رو کنار بذارید و با خونسردیه کامل شروع کنید به کشیدن.

نکته:
هدف از چاق کردن اینه که آتیش رو از 2 سوم توتون بوسیله ی عمل مکش به پایین ببریم. یعنی توی چاق کردن ما همواره باید سعی کنیم آتیش ازنیم سانت زیر سطح توتون برسه. هر چقدر این عمل دقیق تر و با سرعت لازم انجام بگیره، هم چاقیه پیپ تا آخر حفظ میشه و هم همه ی توتون همه باهم می سوزد و هم رایحه ی دل انگیزی دارد هم اینکه سطح رویه توتون که مستقیم با هوا تماس داره به موقع می سوزد . چون کاره اصلیش محافظت از توتون گداخته در برابر هواست که زود نسوزه و به اصطلاح با غیرت بسوزه!
اون سوراخ ها هم برای این ایجاد می کنیم که بتونیم آتیش رو به زیر برسونیم.
شاید اوایل مجبور باشید چند بار این عمل چاق کردن رو در مدت پیپ کشیدن انجام بدید و یا اینکه اینقدر محکم عمل مکش رو انجام بدید که توتون بسوزه و بوی تندی از توتون بلند شه.... باید تمرین کنید.
اگر عمل چاق کردن با موفقیت به پایان رسید، موقع پیپ کشیدن، سعی کنید توی مکشتان نظم خاصی باشه.(مثلا 1 بار مکش 3-4 ثانیه مکث. و یا مدت مکث رو بالا ببرید و عمیق تر کام بگیرید و یا مدت مکث رو کم کنید یواش تر مکش رو انجام بدید. و هر 20 بار کام، یه بار خیلی آرام توش فوت کنید.(مخالف عمل مکش) بسته به صلاح شما)
فقط مهمه که شما میزان حرارت دستون بیاد باقیش با مهارت درست میشه...
یادتون باشه چاق کردن یکی از سخت ترین و در عین حال مهمترین قسمت پیپه. شاید بعد از کشیدن پیپ، طعم دهانتان عوض شه. البته طبیعیه. اما اگر عمل چاق کردن به خوبی انجام شه این میزان تلخی خیلی خیلی کم خواهد شد.

نظرات 12 + ارسال نظر
نسیم شنبه 5 اسفند 1385 ساعت 07:23 ب.ظ http://www.nacm.persianblog.com

من هیچ وقت نتونستم پیپم رو یه جوری چاق کنم که هی مجبور نشم تند و تند بکشمش.
یه کلاس عملی بذار. به جاش بهت یه پیپ خوب می دم!

نزنی زیر حرفتا.
ااااااااااای مردم شاهد باشید من اگه به نسیم پیپ کشیدن یاد بدم بهم یه پیپ خوب بهم میده .

mazozo یکشنبه 6 اسفند 1385 ساعت 10:01 ق.ظ http://www.mazozo.blogfa.com/

عذرمی خوام حضرت عالی رو به جا نمیارم

راستی آس سر است؟

حالا به جا آوردی آق رضا؟؟

علی یکشنبه 6 اسفند 1385 ساعت 02:42 ب.ظ http://masihi.blogfa.com

مبارکه به سلامتی ان شا ا...

ممنونیمممممم.

سمانه یکشنبه 6 اسفند 1385 ساعت 05:59 ب.ظ http://shahresangestan.blogfa.com

وای واقعا یه پیپ کشیدن انقدر دنگ و فنگ داره؟!!!!!!
چه دقیق و حساب شده!!!!!یعنی در طی این مراحل طرف باید از یه خط کش با دقت میلیمتر و یک کرنومتر استفاده کنه؟؟
به نسیم:
فکر کنم یه ۲ واحد نظری و۱واحد عملی باید برای فراگیریش بگذرونی!

پس چی فک کردی؟ پیپ کشیدن کللللی هنره.
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد...

mazozo یکشنبه 6 اسفند 1385 ساعت 07:57 ب.ظ http://mazozo.blogfa.com

********* جم کنین این مسخره بازیی هارو
پس از تایید چه صیغه ایه؟

همین بی جنبه بازیا رو در میاری ادمو مجبور میکنی تاییدیه برا نظرات بزاره دیگه
(دیدی گفتم هر چی نظر بدی تایید میکنم آق رضا .... حال اومدی ;) )

هما سه‌شنبه 8 اسفند 1385 ساعت 08:11 ب.ظ

نسیم جوون عمرا نتونه:)
نه نفهمیدی!عمرا نتونه برای تاکید هم با نسیم دنگی حساب میکنم.
منتظرمممممممممم:))))))

محمدرضا سه‌شنبه 20 اسفند 1387 ساعت 07:08 ب.ظ

بهتر نبود منبع این مطلب رو هم ذکر میکردین به جای کپی کاری!

امیر سه‌شنبه 22 دی 1388 ساعت 12:02 ق.ظ http://www.amirtimesyahoo.blogfa.com

سلام این توتون ها چقدر گرونه

میشه یک توتون سبک و خوشبو معرفی کنید

[ بدون نام ] یکشنبه 23 آبان 1389 ساعت 11:48 ق.ظ

بسیار بسیار بسیار عالی //

مهنام چهارشنبه 9 فروردین 1391 ساعت 11:45 ب.ظ

سلام خسته نباشین احسن واقعا عالی بود هرچی گفتین همگی باید موبه مو اجرا بشه من چندین ساله که پیپ میکشم همه این مراحل رو خودم تجربه کرده و یادگرفتم نمیخوام ناامیدتون کنم اما زمان زیادی میخواد تاخودتون قلقش رو عملی پیدا کنین عموم واسه ترک سیگار رو به پیپ آورده بود که بعد از طی چندین ماه یواش یواش قلقش رو میفهمید. ولی بهتون بگم واقعا ارزشش رو داره فقط چند نکته واجب از قلم افتاده بود اونم اینکه اول باید شعله آتش رو یکبار بعد از پرکردن پیپ حدود3ثانیه فقط برای سیاه شدن سطح توتون استفاده کنین البته با مکش درمرحله بعد باکمی فشار دادن توتون سیاه شده شعله آتش رو باکمی زمان بیشتر که بستگی به خشک و مرطوب بودن توتون داره استفاده کنین و در حین کشیدن اگه رو به خاموش شدن شد(که بیشتر در اوایل کار پیش میاد) انگشت شصت خود رو روی دهانه پیپ گذاشته و اجازه بدین کمی هوا از بین انگشتتون بره داخل وهمزمان عمل مکش رو انجام بدین وبا هربار تمام شدن مکش انگشتتون رو بردارید و چندین بار این کار رو پشت سرهم انجام بدین تا شعله ور شود البته این کارا موقع نوشتن زیاد طولانی میشه در عمل زیاد سخت نیست بازم هرکمکی از دستم بربیاد در خدمتم

[ بدون نام ] دوشنبه 18 دی 1391 ساعت 02:06 ب.ظ

سلام میشه بهم بگیدبا الکل چور باید پیپ رو شست

[ بدون نام ] دوشنبه 18 دی 1391 ساعت 02:11 ب.ظ

من علی هستم وبهترین رفیقم پیپم هست واقعا اگه کسی درکش کنه میفهمه من چی دارم میگم.میشه دوستانی که عاشق پیپشونن شمارشونو بدن تا بهتر بتونیم باهم در ارتباط باشیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد